På vej mod et sundere liv

Denne hjemmeside er lavet af en fed. Det er min livslange kamp mod de overflødige kilo, der er min primære kvalifikation for at lave hjemmesiden. Jeg har altså ikke selv en uddannelse som ernæringsekspert af den ene eller anden type, og jeg har heller intet, som jeg skal sælge dig. Den eneste uddannelse/teoretiske viden om emnet er fra Biologi på C-niveau fra HF, hvor jeg tilfældigvis trak Kost og Motion til eksamen og fik 12. Det har på ingen måde gjort mig til ekspert i hverken motion eller ernæring. Hvad det derimod har gjort, er givet mig en grundlæggende forst&aeing;else for, hvordan kroppen virker omkring forbrænding af føde

Jeg skrev i første sætning at jeg er fed, og det er jeg. Men nogle gange er jeg mere fed end andre gange. Jeg har været hvad andre blot kalder "overvægtig"; men i min egen optik har jeg altid været fed betydende, at jeg altid skal passe på hvad jeg spiser og at jeg sympatere med de tykke og overvægtige.


Dette website har vist to hovedformål.
1. at samle min viden på et sted, sådan jeg selv husker det.
2. at hjælpe andre med, at holde vægten nede.

Artikler
Berlingske Tidende Solarier lige så farlige som arsenik, onsdag den 29. juli 2009
DR Hver niende baby har nikotin i blodet, 10. juli 2009
Rygning kan måske give hjerneskader, tirsdag den 23. juni 2009
"En amerikansk undersøgelse viser nu, at koffein i kaffe og alkohol kan have lige så skadelige virkninger på hjernen som hash og kokain."
Urban Koffein har chokerende effekt på hjernen, søndag den 10. maj 2009
Urban Vand med citronskaller ætser tænderne, 28. april 2009
Videnskabens verden Hvorfor bliver vi fede? 20. december 2008
Politiken Forskere slår sejlivet cola-myte ihjel, 27. april 2009