Løb dig slank af Birgitte Nymann

Da jeg aldrig har været løber følte jeg, at det ville være godt med en bog om at løbe, sådan jeg kunne komme godt fra start. Jeg fandt bogen Løb dig slank, som jeg bestilte og har læst. Det burde du også!

"Hvad skal jeg bruge en bog for om at løbe. Det er jo blot at sætte den ene fod foran den anden i et tempo så hurtigt, at der er tider hvor ingen af fødderne rører jorden." Dét er helt rigtigt; men har du den opfattelse så bliver du meget overrasket, hvis du læser bogen Løb dig slank af Birgitte Nymann.

Der er så meget mere til løb, hvis du vil undgå skader, hvis du vil maksimere udbyttet af den tid du bruger på løb m.m. Med brug af de mange informationer samlet i bogen kan du opnå effektiv løbetræning, der gør det enkelt at tabe sig og komme i form... og dét er et mål der er værd at stræbe efter.

Bogen er sprængfyldt med gode informationer

Allerede ved første gennemlæsning af denne løbebog har jeg lært en masse; men der er så mange gode og konkrete råd i bogen at jeg kommer til at læse den flere gange, samt bruge den til opslagsvæk.


Jeg er så overrasket over, hvor mange gode helt håndgribelige informationer bogen rummer. Der er råd om hvordan man skal gøre før og efter løb; men som har indflydelse dels på løbet og forbrændingen af kalorier. Der er informationer om god/korrekt påklædning, der er råd og kost, der er råd om hvordan du skal forholde dig til forskelligt løbeunderlag. Den den der god og motiverende, jeg har ikke kunnet læse mange siden inden, jeg har været nød til at lægge bogen fra mig og løbe en tur (selv en regnvejsaften).

Bogen har også et program til hvordan man på 10 uger kan træne sig op til at løbe fem km. med beskrivelse for hvad der skal gøres hvert enkelt dag. Ligeledes er der plan for at løbe 10 km.; men det er over hvor jeg endnu føler, jeg kan være med.

Mest imponerende, for mig, er at der på bogens sidste sider er 3 muskeltræningsprogrammer. De er ikke blot beskrevet med ord, men der er også foto af hvordan øvelserne skal udføres. Det er jeg ekstra glad for, for jeg kan let blive væk i en ren tekstbeskrivelse af en øvelser.

Udover de mange motiverende informationer i bogen, så har Birgitte Nymann også taget sig tid til at skyde nogle af myterne om træning ned.

I bogen anbefales det at spise Omega 3 fedtsyre dagligt.

Jeg giver mine varmeste anbefalinger til Løb dig slank.

Indhold

Bogen giver dig råd og redskaber til at gennemføre løbeture på 5 - 10 kilometer med højt tempo, effektiv forbrænding og en god fornemmelse i kroppen. I bogen finder du også 10 livsstilsråd, og følger du dem og løbeprogrammerne, vil du opleve, hvordan vægten snart går ned, samtidig med at din formkurve skyder til vejrs.

Bogen indeholder:
• løbeprogrammer for begyndere og øvede
• styrketræningsprogrammer, der forebygger skader – og giver faste former
• vejledning om kostens betydning for effektivt løb og restitution
• trin for trin-foto af styrketræningsøvelser

Bogen er udgivet på Politikens Forlag i 2009, og indeholder 135 illustrede sider i farver. Vejledende pris er 175,00 kr. Køb her og spar 18 % på bogen.

Birgitte Nymann er uddannet i idræt ved Købehavns Universitet